pallet
IS HET VOOR U OOK ELK JAAR EEN UITDAGING OM EEN MOOI KERSTPAKKET SAMEN TE STELLEN VOOR UW MEDEWERKERS?

U weet ongetwijfeld dat slechts de helft van uw medewerkers echt blij is met de inhoud van het Kerstpakket. De rest is enigszins teleurgesteld of neemt het ‘ter kennisneming’ aan. Jammer, want dat was ongetwijfeld niet de bedoeling. U wilt met het Kerstpakket tenslotte de waardering uitspreken voor de inzet in het voorbije jaar, inclusief de hoop dat ook het nieuwe jaar weer succesvol zal verlopen.

HET IS EEN JAARLIJKS TERUGKERENDE KWESTIE

Welk kerstgeschenk of eindejaarscadeau kiezen we nu weer? Dat is lastig, want elke medewerker is weer anders. Als man zit je niet te wachten op een mooie kaasschaaf en als vrouw is een dopsleutel-set als kerstcadeau ook niet zo leuk.

Of geeft u simpelweg een bon die ze mogen besteden in een vooraf geselecteerde winkel? Zo’n bon die op de stapel komt te liggen bij de overige bonnen?!

WILT U EEN KEER IETS HEEL ANDERS?

Iets waarvan u vooraf zeker weet dat iedereen het leuk vindt? Informeer dan eens naar de Kerstpakkettenmarkt van De Muzenval waar uw medewerkers zelf hun Kerstpakket bij elkaar kunnen shoppen. Zij zorgen niet alleen voor het feest en alle onderdelen die daar voor nodig zijn, maar ze zorgen ook voor de kerstmarkt: diverse winkeltjes, geweldige producten en zgn. dukaten waarmee de medewerkers kunnen afrekenen. Het personeelsfeest met kerstmarkt is een ultieme beleving waarmee u scoort!

DE EERSELSE KERSTMARKT

Op dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 december a.s. organiseert De Muzenval een Eerselse Kerstpakkettenmarkt, waar maar liefst 15 Eerselse ondernemers hun artikelen aanbieden. De spullen worden in muntjes geprijsd, waarbij elk muntje een waarde vertegenwoordigt van € 2,50.

U bepaalt vanzelfsprekend hoeveel muntjes iedere medewerker ontvangt. De muntjes MOETEN die avond besteed worden, de dag hierna zijn ze niets meer waard. Kan de medewerker niet aanwezig zijn, dan verzoekt hij een collega om voor hem een mooi pakket samen te stellen.

De Muzenval vraagt voor de organisatie van de avond een bijdrage van slechts € 5,- per medewerker.

Uw medewerker bepaalt zelf de inhoud van zijn Kerstpakket en is dus altijd tevreden en u heeft zelf geen omkijken naar de organisatie, dat doen wij voor u!

WILT U VOOR UW MEDEWERKERS OOK EEN FEEST MET IMPACT?

Dit wordt gegarandeerd een topavond, waarover uw medewerkers nog lang zullen napraten en natuurlijk uitzien naar de volgende editie!

Bel ons voor meer informatie.