Tassen
HET IS VOOR JE WERKGEVER IEDER JAAR WEER OPNIEUW MOEILIJK!

Ondanks het feit dat je werkgever z’n best doet om met het Kerstpakket zijn waardering uit te spreken voor jouw inzet in het voorbije jaar, komt het toch vaak voor dat, ondanks de creativiteit van de werkgever, je enigszins teleurgesteld bent over de in houd van het Kerstpakket. Die toastjes, Franse kaasjes en die fles wijn… tja…

IEDER JAAR HOOP JE WEER OP DIE BIJZONDERE VERRASSING…

Het is voor je werkgever ook wel erg lastig, want elke medewerker is weer anders. Als man zit je niet te wachten op een mooie kaasschaaf en als vrouw is een dopsleutel-set als kerstcadeau ook niet zo leuk. Dus het is al gauw een doorsnee doos met allerlei prullaria.

Of misschien krijg je simpelweg weer een bon die je mag besteden in een vooraf geselecteerde winkel. Zo’n bon die op de stapel komt te liggen bij de overige bonnen. Wellicht een beter alternatief voor die Franse kaasjes, maar toch, echt veel moeite heeft het je werkgever niet gekost.

HET IS TIJD VOOR IETS HEEL ANDERS!

Iets waarvan je vooraf zeker weet dat het heel erg leuk is? Wijs je werkgever dan eens op de Kerstpakkettenmarkt van De Muzenval, waar je zelf je Kerstpakket bij elkaar kunt shoppen. Een feestelijke Kerstmarkt met diverse winkeltjes, geweldige producten en zgn. Kerstdukaten die je van je werkgever cadeau krijgt waarmee je aankopen voor je eigen Kerstpakket kunt afrekenen. Een ultieme beleving waar iedereen met een tevreden glimlach en een tas vol mooie cadeaus naar huis gaat!

DE EERSELSE KERSTPAKKETTENMARKT

Op dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 december a.s. organiseert De Muzenval een Eerselse Kerstpakkettenmarkt, waar maar liefst 15 Eerselse ondernemers hun artikelen aanbieden. Alle artikelen worden in Kerstdukaten geprijsd, waarbij elke Kerstdukaat een waarde vertegenwoordigt van € 2,50. De muntjes MOETEN die avond wel besteed worden, de dag hierna zijn ze niets meer waard. Als je dus onverhoopt verhinderd bent, moet je je collega’s vragen een mooi pakket voor jou samen te stellen.

WIJS JE WERKGEVER OP DEZE MOGELIJKHEID!

Je bepaalt dus zelf de inhoud van je Kerstpakket, je werkgever heeft zelf geen omkijken naar de organisatie, daar zorgt De Muzenval voor!

Dit wordt gegarandeerd een topavond, waarover jullie allemaal het hele jaar zullen praten en natuurlijk uitzien naar de volgende editie!

Nogmaals: wijs je werkgever op deze bijzondere manier van Kerstpakketten uitdelen!